Compatibele versies
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de comté, coupé en morceaux
La pâte à pain
- 170 g d'eau
- ½ c. à café de sel, et 2 pincées
- 290 g de lait demi-écrémé
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de lardons fumés
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 115 g de tomates séchées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2249 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 543.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ketchup maison
1h 10min
Napolitain
4h 20min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35min
Feuilleté au fromage
2 Std. 5 Min
Croquettes patate douce-jambon
3h
Gressins italiens
1 Std. 55 Min
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25min
Muffins courgette et saucisse farcis
40 min
Pizza ball
2 Std. 35 Min
Biscuits granola
2 Std. 40 Min
Cake chorizo-courgette
45 min
Muffins façon pizza
35min