Compatibele versies
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de comté, coupé en morceaux
La pâte à pain
- 170 g d'eau
- ½ c. à café de sel, et 2 pincées
- 290 g de lait demi-écrémé
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de lardons fumés
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 115 g de tomates séchées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2249 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 543.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rochers feuilletés au praliné
1 Std. 5 Min
Gougères au curry
1 Std.
Palets bretons à la coco
45min
Tarte au magret fumé
45min
Samoussas au fromage
30min
Chouquettes du goûter
35min
Muffins façon pizza
35min
Cigares de tartiflette
55 Min
Buns aux légumes et fromage
3sa 45 dk
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Brioche suisse béchamel-saumon
2 Std.
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20min