Compatibele versies
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de comté, coupé en morceaux
La pâte à pain
- 170 g d'eau
- ½ c. à café de sel, et 2 pincées
- 290 g de lait demi-écrémé
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de lardons fumés
- 20 g de beurre doux
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 115 g de tomates séchées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2249 kJ / 537.5 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 543.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1h 55min
Miniclafoutis de légumes
45min
Miniröstis de pommes de terre
30min
Muffins façon pizza
35 min
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Croquettes patate douce-jambon
3h
Bouchées aux olives pimentées
30min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1h 25min
Feuilletés escargots
40 min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Gougères au curry
1h