Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2531 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Mantovanine
2h 45 min
Pane tipo ciabatta
26óra
Baguette tradizionale
15h 35 min
Pane rustico
2h
Pane pugliese
29h 20min
Panini rosette
23h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14hod. 15min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min