Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
of 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Panini napoletani
5h 20min
Girelle bicolore
3 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Treccia alla cannella
3u. 10min
Pasta Choux
2 Std.
Pan Brioche
8 godz.
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Torta marmorizzata
2 Std.
Tortano speck e fontina
2 Std.
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min