Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 3 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 200 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 200 g bakłażana, pokrojonego na kawałki
- 100 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 5 - 10 g bazylii, świeżej, tylko liście
- 1 łyżeczka cukru
- 1 szczypta cynamonu, mielonego (optioneel)
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 291.7 kJ / 69.7 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 480.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos warzywny do makaronu
40min
Sos neapolitański
1 godz.
Sos pomidorowy
40min
Sos paprykowy z salami
45 Min
Wegetariański sos boloński z soczewicą
45 Min
Sos warzywny (ortolana)
1 Std. 5 Min
Pisto - hiszpański gulasz warzywny
50min
Makaron z bakłażanem "po bolońsku"
35 Min
Pikantny sos pomidorowy
30 Min
Wegański sos pomidorowo-marchewkowy
25 Min
Koncentrat bulionu wegańskiego
20min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 Std. 5 Min