Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de viande dénervée, en dés, sans os
- 300 g de légumes variés (par ex. céleri en branche, carottes, oignons, tomates), en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (par ex. sauge, romarin) effeuillés
- 150 g de gros sel de mer
-
30
g de vin rouge
of 30 g d'eau - 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Thermomix® pour les fêtes
25 min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Salade de concombre aux pousses de haricots mungo
25 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2u. 40min
Moutarde mi-forte
25 min
Pâte de bouillon de volaille
45min
Petits pains au seigle
12h
Vinaigrette gingembre-piment
5 min
Salade arc-en-ciel expresse
10 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
French dressing raffiné
15min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h