Chutney de canneberge au romarin
TM5 TM6

Chutney de canneberge au romarin

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 220 g de sucre
  • 125 g de vinaigre de vin rouge
  • 185 g d'eau
  • 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
  • 1 bâton de cannelle
  • 10 grains de poivre noir
  • 1 feuille de laurier
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 340 g de cranberries séchées
  • 2 pincées de sel fin
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Voeding
per 1 bocal
Calorieën
3922 kJ / 936 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
227 g
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten