Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g passierte Tomaten
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- 20 - 30 g Limettensaft
- 1 - 1 ½ TL Zucker
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 100 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Gemüse-Eintopf
50 Min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45 Min
Ratatouille Suppe
30 Min
Sauerkrautsuppe
1sa
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1sa
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 dk
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 dk