Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- 2 Ziegenkäserollen (à 125 g), in Scheiben (ca. 1 cm)
- Honig zum Beträufeln
- 1 rote Zwiebel, klein, in Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1114 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1 Std. 10 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1 godz. 15 min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 godz. 15 min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 Min