Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa quebrada
- 250 g farinha tipo 65
- 120 g manteiga
- 60 g água
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 1 curgete (200 g aprox.), s/ extremidades
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 300 g peito de peru cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de mostarda
- 80 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. sopa de molho inglês
- 20 g farinha
- 80 g leite
- 150 g milho cozido escorrido
- 1 c. sopa de cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1530.6 kJ / 365.8 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM5
Geen beoordelingen
Maçãs em flor
55 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Focaccia integral com cebola e pimento - TM6
Geen beoordelingen
Rösti bearnês - TM6
40 Min
Menu: Sopa de tomate e feijão com Omelete de couve e feta
40 Min
Korma de couve-flor
2h 20 min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 Min
Tarte com recheio de peru
1h 30min
Amêndoa (Modo descascar)
5 min
Crepes de frango com milho
1h 15 min
Bolachas de amêndoa com canela
50 Min