Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Quark
- 1 TL Backpulver
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Gouda, in Stücken
- 400 g Wasser
- 400 g Porree, in Ringen
- 200 g Sahne
- 4 Eier
- 150 g gekochter Schinken, in Scheiben, geviertelt
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3727 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 Min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 Std. 30 Min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Grünkohltarte
2 Std.
Porreewähe
1 godz. 15 min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 Std.
Frühlingstarte
1 Std. 40 Min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Chicorée-Schinken-Röllchen
1 Std.
Gemüsekuchen
1 Std. 10 Min