Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 75 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen und Bemehlen
- 1 Prise Salz
-
½
TL Vanillezucker, selbst gemacht
of ¼ TL Vanilleextrakt - 50 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 900 - 1000 g Äpfel (z. B. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippin, Gravenstein)
- 30 g Zucker
- 10 g Butter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 915 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Brioche
9 Std. 30 Min
Fruchtsorbet, schnell
10 Min
Apfelkuchen
1 Std.
Schokoladenkuchen mit flüssigem Kern
45 Min
Pizza Margherita
1 Std. 45 Min
Zitronenkuchen
2h
Apfeltarte (upside down)
1 Std. 10 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Nudelsalat mit Forelle und Gemüse
45 Min
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Apfelmuffins
40 Min
Hefeschnecken
1h 40 min