Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rosinen
-
50
g Apfelsaft
of 50 g Rum
Hefeteig
- 220 g Milch
- 40 g Hefe (1 Würfel)
- 100 g Zucker
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 500 g Mehl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 240 g Milch
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 80 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1105 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Mürbeteig
5min
Hefezopf
2 godz. 20 min
Bienenstich
5 godz. 30 min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1u. 15min
Hefegrundteig, süss
1u.
Windbeutel
2 godz. 15 min
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1 Std. 20 Min
Quarkstrudel
1 Std. 20 Min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Apfelmuffins
40min
Quark-Öl-Grundteig
5min
Flammkuchen, klassisch
1u.