Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rosinen
- 2 EL Rum
Teig
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Strudelzubereitung
- 1 Ei
- 250 g Quark
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 200 g Sahne
- 100 g Mandeln, gehobelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1379 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Strudelgrundteig
45 min
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1h 20min
Pflaumenstrudel mit Streuseln
1 godz. 45 min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Mürbeteig
5 min
Zitronenkuchen
2h
Hefeschnecken
1 godz. 40 min
Bienenstich
5h 30min
Apfelmuffins
40min
Mohnkuchen mit Streuseln
1h 25min
Hefegrundteig, süss
1h
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min