Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Strudelzubereitung
- 750 g Äpfel, in Stücken
- 150 g Walnüsse, ohne Schale
- 100 g Zucker
- 45 g Haferflocken
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Zitronensaft
- 75 g Sahne
- 75 g Saure Sahne
- 1 - 2 TL Zimt
- 80 g Butter, in Stücken
- 30 g Milch zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Pflaumenstrudel mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Apfelstrudel
1h 20min
Mürbeteig
5 min
Frühlingsrollen Italian Style
50 Min
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Bienenstich
5sa 30 dk
Quarkstrudel
1h 20min
Hefeschnecken
1h 40 min
Strudelgrundteig
45 Min
Windbeutel
2 godz. 15 min
Hefegrundteig, süss
1 Std.
Bayerische Creme
8 Std.