Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 170 g Hartweizengrieß
- 170 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), geviertelt
- 15 Blätter Basilikum
- 1 Dose geschälte Tomate (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2270 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Pizza auf römische Art
1 Std. 40 Min
Gelatinzucker
25min
Pizza Margherita
1h 45min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1 Std. 40 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min