Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
Belag
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Porree, in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 30 g Öl
- 250 - 300 g Räucherlachs, in dünnen Scheiben
- 100 g Schmand
- 3 Eier
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1718 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 Min
Porree-Feta-Tarte
2h
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45min
Quiche mit Kartoffeln und Lachs
1h 50min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Spargel-Quiche
1h 10 min
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35min
Spargelquiche
1h 10 min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1 Std. 25 Min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.