Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Mehl
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Belag
- 50 g Milch
- 4 Eier
- 200 g Schmand
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 150 g Cocktail-Tomaten, halbiert
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15 min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Spargel-Quiche
1h 10min
Spargelquiche
1h 10min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Tarte provençale
1h 40min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Lachs-Spinat-Quiche
1h 10min