Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
of 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Vasitos de mandarina y chocolate
40 min
Bacalao con langostinos
1h
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Tosta de setas al vino de Madeira
30 min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Minibizcoflán al vapor para dos
2h 40 min
Minicroissants de langostino y sobrasada
1h 20min
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Calamares a la americana
50 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min