Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
of 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de bacalao especiados
1sa
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 Min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Bacalao espiritual
45 Min
Bacalao dorado
25 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Solomillo en costra de hojaldre
40 dk
Gambones gratinados
30 Min
Molletes de Antequera
2 Std. 45 Min
Suizos
2 Std. 30 Min