Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
of 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 221 kJ / 53 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20 min
Tarta de Santiago
1h 10min
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Buñuelos de viento
1h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 min
Tarta San Marcos
4h
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min