Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rebozado
- 200 g de harina de trigo
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de leche
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1500 g gambones crudos enteros
Salsa
- 100 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de eneldo fresco
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 2 yemas
- ½ diente de ajo
- 4 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 10 g de vinagre
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de salsa inglesa
- 20 g de agua
Terminación y fritura
- 2 claras de huevo
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2048 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 32.2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigres
1 Std.
Almejas a la marinera
30 Min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Suizos
2 godz. 30 min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1 Std.
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Batea de mejillones tigre rabiosos
9h 30 min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Salsa chimichurri indiana
10min