Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de tomate frito estilo casero
- 70 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 4 latas de berberechos al natural (en conserva), escurridos (aprox. 240 g)
Masa
- 500 g de harina de maíz (p. ej. Special Line®)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de aceite de oliva
- 250 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 13.97 g
- Koolhydraten
- 57.59 g
- Vetten
- 22.47 g
- Vezels
- 3.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1ωρ.
Empanada de bacalao y manzana
1 godz. 40 min
Empanada de bonito
1ωρ. 20 λεπτ.
Masa para empanada con levadura
1ωρ. 20 λεπτ.
Empanada de maíz con vieiras
1ωρ. 30 λεπτ.
Empanada de sardinas
1h 15min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 godz. 50 min
Filloas
1ωρ.
Vieiras "Rias baixas"
1ωρ. 10 λεπτ.
Bica de Castro Caldelas
1ωρ. 20 λεπτ.