Apparaten en Accessoires
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
Voorbereiding 50min
Totaal 1u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese2 oz
-
russet potatoes unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)6
-
bacon in pieces (½ in.)6 slices
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary1 sprig
-
water25 oz
Shallot Compote
-
shallots halved6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil, sprayextra virgin olive oil to brush
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
775 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2038 kJ /
487 kcal
Vetten
16 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
73 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sensational Side Dishes
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Scalloped Potatoes
2 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork
35 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min
Asian Sloppy Joes
1 Std. 50 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Southwestern Shepherd's Pie
2 Std. 5 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 Std. 5 Min