![Hasselback Potatoes with Shallot Compote Hasselback Potatoes with Shallot Compote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31C2C505-416D-43BD-8154-711AA06075FE/Derivates/ae9c1f52-e58c-4586-8db5-3f507418aafa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese
- 6 russet potatoes, unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)
- 6 slices bacon, in pieces (½ in.)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 1 sprig fresh rosemary
- 25 oz water
Shallot Compote
- 6 oz shallots, halved
- 1 ½ oz unsalted butter
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp hot paprika
- ¼ tsp fresh ground pepper
-
extra virgin olive oil, to brush
of extra virgin olive oil, spray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2038 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 775 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1ч. 30 мин.
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Flour Tortilla
1 godz.
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2ч.
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 godz.
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min
Baked Crab Dip
15min
Cauliflower Cheese Bake
1h 25min
Unsalted Butter
15min
Pork Gyros with Tzatziki
15min