Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de lentejas pardinas
- 100 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de apio en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1200 g de agua caliente
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 150 g de tomates pera en dados
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 2 cucharaditas de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1142 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 9.5 g
Alternatieve recepten
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 godz.
Guiso de invierno
40 min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Guiso de judías rojas con costillas
40 min
Potaje con garbanzos
35 min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min