Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lentejas pardinas
- 80 g de cebolla
- 120 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de verduras variadas en trozos (zanahoria, calabacín, judía verde, apio, calabaza)
- 100 g de jamón serrano en dados
- 40 g de arroz de grano redondo
- 1300 g de caldo de ave
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 700 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 11.41 g
- Vetten
- 10.04 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de garbanzos con espinacas
30 min
Sopa de pasta y judías pintas
40 min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45 min
Sopa de pollo y arroz
1 godz.
Sopa de verduras variadas con pasta
45 min
Sopa vegetariana con legumbres
40 min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40 min
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 godz.
Sopa minestrone
35 min
Sopa de judías blancas y verduras
40 min
Sopa de tomate y fideos
30 min