Apparaten en Accessoires
Refogar 250 g de chalota
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
1 dose
Ingrediënten
-
10 g azeiteóleo vegetal10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
27 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1061 kJ /
254 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Refogados
12 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Cozer 500 g de espinafres
20min
Arroz basmati
35min
Refogar 350 g de chalota
25min
Saltear 350 g de chalota
Geen beoordelingen
Saltear 250 g de chalota
20min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200 g de cebola
25min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola
20min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1u. 5min