Compatibele versies
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 100.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate de três manteigas
1 Std. 40 Min
Leite-creme de chocolate e chili
25 Min
Pão-de-ló de Freitas
45min
Rolinhos de peru com bechamel de maçã da Denize Soares
3h
Kebabs de borrego
3h
Terrine de carnes com ginja
Geen beoordelingen
Picanha ao sal
1h 5min
Sorvete de banana com chocolate
4u. 10min
Bolos da sorte
30 Min
Croquetes de polvo com maionese de tinta de choco
2h
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2h
Nuvens de morango
5 Std. 20 Min