Compatibele versies
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Praliné
- 100 g amêndoa s/ pele
- 125 g açúcar
- 50 g água
Pudim
- 150 g alperce seco
- 150 g água
- Manteiga q.b. p/ untar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- 6 claras de ovo
- 15 g sumo de limão
- 1 pitada de sal
- 180 g açúcar
Cobertura
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 20 g açúcar em pó
- 3 - 4 gotas de sumo de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2560.9 kJ / 612.1 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 100.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão ralado com alho e ervas aromáticas
5min
Wraps de alface com frango e molho de caril e coco
40 Min
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM6
Geen beoordelingen
Arroz de Festa
Geen beoordelingen
Mini bolos de maçã sem glúten (baixo em calorias)
55min
Quadrados de gelado de iogurte e morangos -TM5
Geen beoordelingen
Crème brulée com champanhe e palitos la reine
3 Std.
Irish coffee dalgona
Geen beoordelingen
Mousse de chocolate branco e morango para 2
2h 20min
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2 godz. 30 min
Brigadeiros de colher
2 godz. 30 min