Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ limón amarillo
- 1 cdita de mostaza Dijon
- ⅓ cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de eneldo fresco
- 2 filetes de salmón fresco, sin piel ni huesos, 3 cm de grosor (aprox. 150 g c/u) (ver tip)
- ⅛ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1850 g agua, y un poco más para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
of 30 g de vinagre blanco - 150 - 200 g de hinojo,en mitad y en rebanadas delagadas
- ½ cebolla morada (aprox. 30 g), en rebanadas delgadas (optioneel)
- ½ manzana (cualquier tipo), en rebanadas delgadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1803 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Puré de jitomate básico
35 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Pescado a la talla
40 Min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Salmón teriyaki Al vacío
1h 20min
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55 min
Pesto de jitomate
10 Min
Puré de camote
40 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 godz. 55 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min