Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1sa 20 dk
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Polenta
1h
Risotto alla parmigiana
30 min
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Budino al cioccolato
6 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2sa
Gnocchi di polenta
25 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min