Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Passatelli
45 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di polenta
25 min
Farfalle all'uovo
1h
Polenta
1h
Piadina romagnola
15 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Cappelletti reggiani
2h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 min