Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1sa 30 dk
Polenta
1h
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Piadina romagnola
15 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Spatzle agli spinaci
1h
Passatelli
45 min