Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 44.3 g
Alternatieve recepten
Panna cotta al caffè
4h 20min
Salsa al cioccolato
20 min
Crème caramel
3h 45min
Bavarese alle nocciole
7h
Meringhe
2h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4u. 30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Coulis di fragole
20 min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min