Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 44.3 g
Alternatieve recepten
Coulis di fragole
20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Salsa al cioccolato
20 Min
Crème caramel
3h 45min
Budino al cioccolato
6h 15min
Meringhe
2 Std.
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 godz. 30 min
Mini pavlove
2h 30min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min