![Zuppa di cipolle Zuppa di cipolle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ABF74C94-442F-4D15-AA9D-3DF268A4F7CA/Derivates/3AE759BD-5E1D-4C1D-A909-F4CE9EA981E0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 500 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di farina (10 g)
- 900 g di acqua
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo fatto in casa - 12 fette di baguette rafferme, o di altro pane con crosta croccante
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
15 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle
1h
Crema di pomodoro
30min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Vellutata di porri
40p
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40p
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min