Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Sabayon anisé
15min
Soufflé aux agrumes
30 Min
Bavarois d'asperge
15min
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3h 45min
Crème brûlée au champagne
2h 25 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Minirisottos safran et bacon, mousse de courgette
2 godz. 15 min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 Min