Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de fruits rouges
2h 10 min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10 min
Sabayon sucré
30min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Soufflé au fromage express
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Poires au vin rouge
3h 20min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min