Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Chutney mangue-raisin
35 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Soufflé aux agrumes
30 Min