Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de agua
- 500 - 550 g de harina
Relleno y montaje
- 500 g de magro de cerdo en trozos de 1 cm
-
500
g de pechuga de pollo sin piel en trozos de 1 cm
of 500 g de carne de cordero en trozos de 1 cm - 250 g de panceta de cerdo sin corteza en dados de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 100 - 120 g de sobrasada
- 1 huevo batido para pintar la masa (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1082 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 13.03 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 15.99 g
- Vezels
- 0.76 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30 min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1 Std. 30 Min
Rollo de lasaña
1j 15 menit
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10min
Tarta flaó
1h 20min
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Masa para cocas
1h
Arroz brut mallorquín
1h
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Coca de trempó de verano
1h
Bizcocho o coca de cuarto
1h