Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 130 g de agua
- 500 - 550 g de harina
Relleno y montaje
- 500 g de magro de cerdo en trozos de 1 cm
-
500
g de pechuga de pollo sin piel en trozos de 1 cm
of 500 g de carne de cordero en trozos de 1 cm - 250 g de panceta de cerdo sin corteza en dados de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 100 - 120 g de sobrasada
- 1 huevo batido para pintar la masa (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1082 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 13.03 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 15.99 g
- Vezels
- 0.76 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10min
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Pa amb oli mallorquín
4u. 10min
Coca de trempó de verano
1 Std.
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1 Std.
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Arroz brut mallorquín
1 Std.
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1 Std. 30 Min
Masa para cocas
1 Std.