Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 3 huevos duros
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 180 g de pimiento rojo en trozos
- 120 g de pimiento verde en trozos
-
2 - 3
tomates maduros muy rojos (400 g) en trozos
of 250 g de tomate triturado en conserva - ¼ de cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 300 g de atún en aceite de oliva escurrido y desmenuzado
Masa de empanadillas
- 60 g de vino blanco
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de manteca de cerdo
- 1 huevo batido para pintar la masa
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Empanada de bonito
1 Std. 20 Min
Empanadillas de bonito y pisto
1h 45 min
Empanadilla XXL con pisto y atún
2 godz. 10 min
Masa para empanadillas
1h 40 min
Empanadillas de vigilia
40 min
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1h 40 min
Empanadillas de pollo
1h 45 min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Empanadillas de puerro y queso
1 Std.
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2h
Empanada de raxo
2h 30 min
Empanadillas de naranja con crujiente de avellanas
3h