Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 60 g de poudre d'amande
La garniture
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de crème fraîche épaisse
- 4 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, émincées en très fines tranches
- farine de blé, pour le moule
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de graines de pavot
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3892 kJ / 932 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 59 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets au four
2 Std.
Galettes de pommes de terre
45 min
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 min
Gaufres de pomme de terre au jambon
1 Std. 50 Min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1 godz.
Pommes de terre au lard et à la sauge
1 Std. 20 Min
Strukli (Beignets au fromage)
1 godz.
Talmouses au brie
1h 5min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 45min
Croquettes de jambon aux herbes
50 min
Potatisbullar (Galettes de pomme de terre)
1 godz.
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min