Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (optioneel)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
of 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 69 kJ / 16 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chapelure
5 Min
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40 Min
Choucroute
96 Std.
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Fond de volaille
45 Min
Bouillon de légumes
1 Std. 30 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Pesto persil-amande
10 Min
Salade tiède de carottes et betteraves, sauce sésame
1h 5min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1 Std.
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Bouillon de poulet maison
50 Min