Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di rete di grasso, qualsisi tipo
- 400 g di filetto di agnello
- 2 cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato fresco
- farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 80 g di foglie di aglio orsino
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le fogioline
- 3 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 2 scalogni
- 20 g di burro
- 400 g di verdure miste (carote, patate, zucchine) a striscioline
- 2 cucchiaini di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3403 kJ / 813 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al pomodoro
40min
Crema di pomodoro
30min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Kouign-amann
Geen beoordelingen
Cassola cagliaritana
1h
Mandorlaccio
1h 10min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1h
Pasticcio di manzo e funghi
2h 20 min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Tronchetto di Natale "Foresta Nera"
1h 30min