Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g festkochende Kartoffeln, in Stücken
- 1 EL Weißweinessig
- 200 g Suppengrün, z.B. Sellerie, Möhre, Porree, in Stücken
- 30 g Öl
- 400 g Rote Bete, gekocht, gewürfelt (1 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- 1 Prise Nelkenpulver
- ¼ TL Honig
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 140 g Tomaten, geviertelt
- Obstessig nach Geschmack
- 6 EL Saure Sahne, cremig gerührt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 646 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2ωρ.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 λεπτ.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2sa 20 dk
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1ωρ. 10 λεπτ.
Borschtsch
50 λεπτ.
Rote-Bete-Eintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Ucha - Fischsuppe
50 λεπτ.
Borschtsch mit Rindfleisch
1ωρ. 10 λεπτ.
Okroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Dänische Erbsensuppe
1ωρ.