Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 989 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Linsen-Suppe
40 min
Minestrone
40 min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 godz.
Grüne Minestrone
30 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 godz.
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 godz.