Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 989 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Schnittbohnensauce
45min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45min
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Auberginen-Chili
25 Min
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min