Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di zucchero
- 7 g di lievito di birra fresco
- 1500 g di acqua
- 150 g di farina manitoba
- 200 g di farina di farro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6874 kJ / 1643 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 320.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane integrale
3h 15 min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Filone di segale
4h
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane di kamut e farro
4h