Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig:
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Kartoffelfüllung und Fertigstellung:
- 80 g Butter, weich
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Milch
- 500 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- 3 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat
- ½ TL Majoran
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6h
Reis-Zucchini-Puffer
50 min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 godz. 40 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1 godz. 30 min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1h
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 Std. 25 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 dk
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1sa 20 dk
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50 min