Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 25 g Olivenöl
- 25 g Schinkenspeckwürfel, mager
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Weißweinessig
- 60 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 200 g Feldsalat
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Senf-Balsamico-Dressing
10 min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1h 45min
Pikante Kräuterschnitten
50min
Kartoffel-Dressing
30min
Inseldressing
10 min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Balsamico-Rahm-Dressing
20 min
Salatsauce für Blattsalate
10 min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 min