Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 300 g Gemüsezwiebel, geviertelt
- 2 gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 1 rote Paprika, davon ¾ in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 8 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Paprika rosenscharf
- 80 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- 200 g Sahne
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 40 g Röstzwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2298 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 dk
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 dk
Erbsencremesuppe
25 Min
Tomatensuppe mit Hähnchen
45 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 dk
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Paprikasuppe bicolor
1sa
Kartoffel-Paprika-Suppe
1sa
Zucchini-Chorizo-Suppe
1sa
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 Min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 Min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 Min