Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 60 g Paniermehl
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Mangold
- 1200 g Wasser
- 280 g Reis
Sauce
- 500 g Milch
- 100 g Frischkäse
- 40 g Mehl
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3482 kJ / 831 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1 Std. 30 Min
Radieschenblättersuppe
40 Min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 Min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 Min
Mangold in Cidre mit Pute
1 Std.
Mangold-Röllchen mit Tomatensauce
1 Std. 30 Min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 Min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 Min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 Std.
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1 Std. 50 Min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 Min