Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Gouda, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 20 g Butter
- 300 g passierte Tomaten
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- 120 g Speckwürfel
- 600 g Spitzkohl, Strunk entfernt, in Streifen (1 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1h 35min
Brotfrikadellen
25min
Paprika-Pizza
1h 55min
Bauernpizza
1 godz. 40 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Gemüsepizza mit Ei
1h 50 min
Zucchini-Pizza
1h 50 min
Roggenpizza mit Tomaten-Paprika-Sauce
1 godz. 40 min
Pizza Hawaii
1h 35min
Pizza Greco
1 godz. 20 min