Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Quinoa (siehe Tipp)
- 20 g Öl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Tomaten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 1 Gurke, entkernt (ca. 200 g), in Stücken
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Schafskäse, light, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1537 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1sa
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 Min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 dk
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1sa
Bunter Quinoasalat
50 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 dk
Couscous-Tahin-Bowl
35 dk
Winterlicher Quinoasalat
40 dk
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 Min