Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic bulbs
- fine sea salt, for roasting garlic
- olive oil, for roasting garlic
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g unsalted butter, soft
- 150 g Gorgonzola dolce, room temperature, cut in pieces (2 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 237.2 kJ / 56.7 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 56.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15h 55 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Panna Cotta
6h 15 min
Rum Babas
3h 45 min
Crêpes Suzette
35 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Pistachio Ice Cream
10h 35 min
Emmental Gougères
50 min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min