Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de garbanzos secos (puestos a remojo 12 horas en agua con sal)
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla (cortada en cuartos)
-
10
ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
of 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas) - 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír (y un poco más para engrasar las manos)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 310 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Falafel
1sa
Hamburguesas de lentejas en pan de remolacha
4 Std. 30 Min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1sa
Hamburguesas de soja con pesto de menta fresca
30 Min
Samosas vegetarianas
1h 45min
Falafel
55 Min
Seitán
4 Std. 30 Min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Chile sin carne
1sa
Chile vegetariano
1 Std. 5 Min