Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
-
300
g de pâtes sèches, type pipe rigate
of 300 g de pâtes sèches, type penne - 25 g d'huile d'olive, 1 c. à soupe pour les pâtes et 1 filet pour gratiner
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 250 g de tomates, coupées en quatre
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 4 brins de basilic frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
-
1
boule de scamorza fumée (fromage filé italien), coupée en petits cubes
of 1 boule de mozzarella (fromage filé italien), coupée en petits cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Croque-campagne au comté
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gratin gourmand de macaroni
50min
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25min
Macaroni aux tomates, olives et piment
25min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Timbale milanaise
55min