Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl
- 50 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 1 Rumpsteak (200 g), in Streifen (4-5 cm)
- 1 Zweig Rosmarin
- 120 g Cherry-Tomaten
- 40 g Kapernäpfel, eingelegt, abgetropft
- 70 g Rucola
- 1 Avocado, reif
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Limettensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3368 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Hähnchen-Salat mit Radicchio
45 Min
Garnelen-Gemüse-Salat
40 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1 Std.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1 Std. 25 Min
Spargelsalat
20 Min
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45 Min
Puten-Döner mit Petersiliendip
25min