Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotten, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
-
40
g Rinderknochenmark (siehe Tipp)
of 40 g Olivenöl - 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Kalbsfond (siehe Variation)
- 1 Päckchen Safran (à 0,1 g)
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2977 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Schnelle cremige Polenta
25 min
Zitronenrisotto
30 min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Risotto
30 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Risotto alla Milanese
35 min
Risotto milanese
30 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Munder Safranrisotto
45 min
Risotto milanese
35 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min